Skip to main content Skip to search

Case

PostNord

I sidste ende en forbedret kundeoplevelse

PostNord er en førende udbyder af pakke- og logistiktjenester til, fra og inden for Norden. ZetaDisplay har arbejdet med virksomheden i over seks år og implementeret Digital Signage-løsninger i deres svenske og danske butikker og samarbejdet med brandet om at forbedre kundernes oplevelse i butikkerne.

Med færre dedikerede PostNord-postkontorer og flere posthuse i supermarkeder har ZetaDisplay arbejdet sammen med brandet om at udvikle nye Digital Signage-løsninger, der tager højde for de ændrede krav og samtidig sikrer optimale muligheder for engagement.

Udfordringerne

PostNord ønskede at skabe, installere og vedligeholde brugerorienterede digitale kommunikationsløsninger, der var nemme at administrere på både centralt og lokalt niveau for kunder og medarbejdere.

De ville gerne væk fra papirskiltning og bruge digitale løsninger som en måde at forbedre wayfinding og virksomhedskommunikation på tværs af tre hovedområder i virksomheden: kontorer og forretninger, logistikcentre og til virksomhedskommunikation på terminaler og i PostNords hovedkvarter.

Løsninger

Detailhandel

Da der nu er færre dedikerede PostNord-postkontorer og flere forretninger i supermarkeder, leverede ZetaDisplay multifunktionelle displays, der tilbyder den samme kommunikation med kunderne, men optager mindre værdifuld plads. Det betyder, at skærmene ikke kræver nogen monteringsinfrastruktur uden for deres zone, hvilket maksimerer vægpladsen.

Ved hjælp af to 43″ og 50″ flagskibsskærme kan PostNord give kunderne nyttige oplysninger om pakkeafhentning, og udrulle globale marketingkampagner på tværs af sine butikker.

Terminaler

Med ZetaDisplays Engage-softwareløsning kan PostNord generere en blanding af centraliserede og regionaliserede budskaber på tværs af virksomheden og have fleksibiliteten til at opdatere indholdet med et øjebliks varsel. Virksomheden er i stand til at oprette forskellige logins til sine centrale og regionale teams, så de nemt kan opdatere interne forretningsprocesser som f.eks. politik eller kantineoplysninger.

Engage-platformen giver teamet mulighed for at dele brandede skabeloner, der passer perfekt til de forskellige skærmtyper, og rulle dem ud i hele virksomheden.

HQ virksomhedskommunikation

PostNord har været i gang med at gøre sit hovedkvarter til en hybrid arbejdsplads. ZetaDisplay installerede en 3×3 phillips videovægsløsning i lobbyen og storformatskærme i loungeområder for at formidle arbejdspladsens budskaber og hjælpe medarbejderne med at holde sig ajour med de seneste sikkerheds- og forretningsoplysninger.

PostNord brugte tidligere display-dashboards, men denne papirtilgang betød, at de seneste oplysninger ikke kunne opdateres med kort varsel. Ved at bruge Digital Signage og ZetaDisplays CMS-software kan virksomheden hurtigt og effektivt udrulle nye informationer og budskaber i hele virksomheden.

Integrationen af ZetaDisplay´s Digital Signage platform har haft så mange positive effekter på tværs af virksomheden. Fra at fremskynde salgsprocessen til at kunne kommunikere vigtige oplysninger til vores kunder. Engage-softwaren giver os mulighed for at opdatere skærmindhold internt og hurtigt udrulle nye budskaber og kampagner på tværs af afdelinger. Det har givet os mulighed for at fremvise vores brandværdier og virksomhedsmission og demonstrere for kunderne, hvorfor vi er det bedste valg af kurér.

Trine Klink Pedersen, Project lead, PostNord

Fordele

Siden samarbejdet med ZetaDisplay har PostNord set værdien i Digital Signage og udvider nu aktivt sine digitale installationer. Danmark har nu over 550 netværkssteder og Sverige 500.

Digital Signage har ikke kun haft et positivt resultat for PostNords kunder, men også for interne processer i virksomheden. PostNord kan nu kommunikere brandbudskaber og videregive vigtige oplysninger til sine kunder hurtigt og effektivt, hvilket har været med til at fremskynde salgsprocessen og i sidste ende forbedre kundeoplevelsen.

Se mere

Lakrids by Bülow

ZetaDisplay har været på rejse med brandet for at udvikle Digital Signage-løsninger i butikkerne, der perfekt supplerer indretningen, samtidig med at de lokker kunderne indenfor og sikrer en stærk brandtilstedeværelse overalt. 


Lad os tale om digital skilting