Skip to main content Skip to search

Case

Lakrids by Bülow

Central styring af alle displays – hurtigt og effektivt

Lakrids by Bülow er et ikonisk håndlavet lakridsmærke med hovedkontor i Danmark. Siden den første Lakrids-butik åbnede i Svaneke i 2007, har virksomheden ekspanderet internationalt og har nu over 27 detailbutikker og seks distributionscentre over hele verden.

ZetaDisplay har været på rejse med brandet for at udvikle Digital Signage-løsninger i butikkerne, der perfekt supplerer indretningen, samtidig med at de lokker kunderne indenfor og sikrer en stærk brandtilstedeværelse overalt.  Indtil videre har ZetaDisplay gennemført 25 installationer på verdensplan, herunder flagskibsbutikker i Norden.

Udfordringer

Lakrids-brandet er bygget op omkring håndværksmæssig kvalitet med lækre økologiske ingredienser. Derfor skulle de digitale aspekter smelte problemfrit sammen med et særligt æstetisk fokus for at sikre, at produkternes kvalitet blev formidlet gennem udstillingerne.

I alle butikkerne er branding stærkt repræsenteret gennem stilen på møbler, belysning og tilbehør. Det resulterer i et ret svagt oplyst miljø med mørke møbler og de udsøgte lakridsprodukter, der er udstillet, i centrum.

Lakrids havde brug for en digital løsning, der kunne henlede opmærksomheden på deres fantastiske produkter og supplere deres høje kvalitet og karakteristiske designstil.

Løsningen

ZetaDisplay har leveret en nøglefærdig Digital Signage-løsning til hvert butiksmiljø, startende med magasin i København, inden de rullede mindre installationer ud globalt.

Hver butik blev udstyret med en til to 32″ – 50″ Samsung Display-skærme, som omfattede en skræddersyet ramme, der passede til indretningen. Det gav en luksuriøs fornemmelse af gulvpladsen uden at forstyrre den måde, kunderne bevægede sig rundt i butikken på.

Hver skærm blev sat op med ZetaDisplays egen Engage-software til indholdsstyring. Det giver Lakrids mulighed for nemt at administrere og opdatere indhold på tværs af butikkerne fra ethvert sted med resultater i realtid.

Lakrids kan bruge Engage-platformen til at uploade videoindhold i høj kvalitet og bruge planlægningsfunktionen til at køre sæsonbestemte kampagner og produktlanceringer.

Det centrale team kan tilpasse indholdet, så det hjælper med at skabe sanseoplevelser for kunderne, når de besøger butikken, og promovere himmelske nye lakridsopskrifter, der stimulerer sanserne.

I butikken i Berlin blev der installeret en 75” skærm med høj lysstyrke for at tiltrække kundernes opmærksomhed, når de går forbi, og lokke dem ind i butikken med videoer i høj kvalitet og billeder af lækre lakridsgodter.


ZetaDisplay har været fantastisk at arbejde sammen med. Vi er ikke kun tilfredse med de resultater, vi ser i butikken, men også med deres kundeservice. Fra koncept til installation har ZetaDisplays team ydet løbende support, og intet har været for meget for dem. Konceptteamet lyttede til, hvad vi ønskede at opnå, og de har arbejdet hårdt for at føre vores vision ud i livet.

Anita Møllebro, Retail Design Manager, Lakrids

Fordele

Lakrids kan nu centralt administrere alt sit displayindhold og udrulle nye kampagner og produktlanceringer på tværs af butikkerne hurtigt og effektivt uden ekstra driftsressourcer.

Se mere

PostNord

Digital Signage har ikke kun haft et positivt resultat for PostNords kunder, men også for interne processer i virksomheden.

Lad os tale om digital skilting