Hoe kan ik verbinding maken met Social Media?

Print

Hoe kan ik verbinding maken met Social Media?

In dit artikel leggen we uit met welke Social Media platforms je kunt verbinden en hoe dit in zijn werk gaat. Op dit moment ondersteund ZetaDisplay de volgende platformen:

  • Facebook Bedrijfspagina
  • Instragram
  • Twitter
  • Yammer

Wegens de Privacywetgeving (AVG) hebben wij bewijs nodig dat jij toegang hebt tot het account en toestemming dat we de accountgegevens mogen inzien. Dit kan door het aanmaken van een Feed. Onder Bibliotheek, ga naar Feeds en kies +Nieuw.

Log in met je account waartoe je beheerdersrechten op hebt. Het betreffende platform zal vragen om ZetaDisplay toestemming te geven om je accountinformatie te mogen gebruiken.

Wanneer de feed succesvol is aangemaakt kun je verdergaan met het creĆ«ren van een media-item vanuit een standaard template. Ga naar BibliotheekMedia en selecteer +Nieuw, gevolgd door Nieuw van template.

Geeft de template een naam, selecteer de eerder aangemaakte feed en kijk wel configuratieopties beschikbaar zijn. Sla je template op en publiceer deze via een campagne.

Belangrijk:

Onze facebook template vraagt om een pagename. Jouw paginanaam is het gedeelte dat volgt achter https://facebook.com/ditismijnpaginanaam.

Wegens de AVG kan onze instagram template enkel nog gebruikt worden voor het tonen van je eigen account. Het volgen van een hashtag is niet meer mogelijk. Voor een goede werking vereist deze template dat er minimaal 14 foto’s op het account staan.

In het geval dat u feeds voor meerdere accounts van hetzelfde platform wilt maken, raden we u aan om cookies te verwijderen tussen het aanmaken van de accounts.

Was this article helpful?
0 out of 5 stars
5 Stars 0%
4 Stars 0%
3 Stars 0%
2 Stars 0%
1 Stars 0%
How can we improve this article?
Please submit the reason for your vote so that we can improve the article.
Previous Hoe kan ik het Support Team bereiken?
Next Ik heb een vraag over mijn IDS wachtkamerscherm?
Table of Contents