Är du en driven projektledare som sätter konsumenten i fokus?

Teknisk Projektledare med placering i Stockholm

Tjänstebeskrivning
 
Vi söker dig som brinner för att jobba i projekt, är målinriktad, drivande och har lätt för att hantera människor. Bland kunderna finner du ett 100-tal butikskedjor och många kända varumärken bland både svenska och internationella butikskedjor. Din uppgift som teknisk projektledare är att vara kunnig i vår teknologi men också de tjänster som vi erbjuder. Naturligtvis kommer du här också i kontakt med IT frågor och mekanik när du träffar våra kunder då du också kommer att vara involverad i säljprocessen tillsammans med våra säljteam.
När ordern är tagen så är det din uppgift som projektledare att styra o leda leveransen till kunden. Arbetet kräver att du är duktig på att hantera många projekt samtidigt och att du får saker gjorda. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.
 
 
Bakgrund & erfarenhet
 
Vi tror att du har några års erfarenhet som projektledare eller tekniker, gärna från AV eller IT branschen. Du arbetar strukturerat och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Tjänsten innebär kontinuerliga kund/leverantörskontakter, så förmågan att bygga och upprätthålla goda relationer är av vikt.
 
 
Dina personliga egenskaper
 
• Du är lyhörd och flexibel.
• Målinriktad, drivande och strukturerad.
• Du gillar att leda och genomföra workshops, demos, förstudier och behovsanalyser.
• Du är en engagerad person som vill utvecklas, lära dig nya saker och får energi av utmaningar.
• Du tycker att teknik som skapar kundnytta är väldigt roligt

 
Vi erbjuder dig en spännande tjänst i ett marknadsledande företag som verkar på en marknad som bedöms växa starkt de närmaste åren.
 
Välkommen att ansöka med personligt brev och CV snarast möjligt till ulf.dunker@zetadisplay.com dock senast den 20 Maj. Ange i ansökan att du söker tjänsten ”Teknisk Projektledare”. För frågor är du välkommen att kontakta Ulf Dunker på 0708-45 80 51.
 
Vi ser fram emot din ansökan!

 
Annonssäljare, rekryteringsföretag med flera undanbedes att kontakta oss i denna rekrytering.