Junior JavaScript Developer till ZetaDisplay i Malmö

Tjänstebeskrivning

JavaScript blir större och större för varje dag. Vi arbetar med flera kunder som bygger sina integrationer och klienter med hjälp av HTML5 och JavaScript och det fortsätter att växa lavinartat.

Vi söker nu en person som gillar utmaningarna, lösa problem och utvecklas i sin yrkesroll. Du kommer bli endel av RnD’s sammansvetsade team, där du tillsammans med andra erfarna utvecklare kommer arbeta med ZetaDisplays kundintegrationer och våra interna system.

Du kan förvänta dig ett omväxlande arbete med stora utmaningar var dag, där vi erbjuder dig en spännande tjänst, i ett marknadsledande företag inom Digital Signage.


Bakgrund & erfarenhet

Du har troligtvis en högskole-, civilingenjörsexamen eller motsvarande, eller så har du arbetat dig till motsvarande kunskapsnivå. De är meriterande med yrkeserfarenhet inom utveckling, med fokus på JavaScript och integrationer, antingen web- eller mobil.

Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift, både svenska och engelska.


Dina personliga egenskaper

 • Du är lyhörd och flexibel.
 • Målinriktad, driven, strukturerad och hungrig att lära.
 • Du är en engagerad person som vill utvecklas, lära dig nya saker och får energi av utmaningar.


Andra meriterande egenskaper

NodeJS, AngularJS, HTML5, CSS, FTP, Linux, REST


Övrig information

 • Start: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid
 • Omfattning: Tillsvidare
 • Placering: ZetaDisplay RnD, Malmö


Om oss

ZetaDisplay är en ledande leverantör av Digital Signage till större kedjor inom detaljhandels- och servicebranschen på den europeiska marknaden. Huvudkontoret finns i Sverige och försäljningskontor finns i Danmark, Norge, Finland, Estland och Holland.


Ansökan

Välkommen att ansöka med personligt brev och CV snarast möjligt till jesper.johansson@zetadisplay.com. Ange i ansökan att du söker tjänsten ”JavaScript Utvecklare”. För frågor är du välkommen att kontakta Jesper Johansson på 070 845 80 58.

Vi ser fram emot din ansökan!

Financial Controller till ZetaDisplay i Malmö

Vill du arbeta som financial controller på ett marknadsledande bolag inom digital signage? ZetaDisplay söker en financial controller som vill ta ett stort eget ansvar och arbeta med redovisning, rapportering samt analys- och uppföljningsarbete.ZetaDisplay har sitt kontor i trevliga lokaler i Malmö. Du kommer att rapportera till CFO och arbeta i en organisation som präglas av innovationskraft och utveckling.

Arbetsbeskrivning
Som financial controller på ZetaDisplay kommer du att arbeta med rapportering och konsolidering av månadsrapportering på koncernnivå. Vidare kommer du att arbeta med olika redovisningsfrågor och arbeta med att ta fram och utveckla processer och rutiner för arbetet med rapportering och uppföljning.

 • Rapportering och bokslutsarbete
 • Analyser och uppföljning
 • Redovisnings- och skattefrågor
 • Deklaration av inkomstskatt
 • Intercompany avstämningar
 • Arbete med BI- och affärssystem
 • Utveckling av processer och rutiner

Lämplig bakgrund
Vi tror att du är civilekonom och att du och har ca 5 års relevant erfarenhet. Du har mycket goda kunskaper i redovisning och bred erfarenhet av allt från löpande redovisning till rapportering och bokslut. Har du erfarenhet av IFRS och koncernredovisning är det meriterande. Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är en förutsättning och du har erfarenhet av att arbeta i ett modernt affärssystem, gärna Pyramid eller Dynamics NAV.

Dina färdigheter och personliga egenskaper är av största vikt. Du är envis och vetgirig och har ett stort driv samt att du har lätt att skapa förtroende och självständigt driva projekt och frågor. Som person är du strukturerad och har en hög analytisk förmåga och kan se både detaljer och helheten. Vidare är du en positiv och en förändringsbenägen person.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar ZetaDisplay med SJR in Scandinavia. Då vi arbetar med löpande urval ser vi gärna att du ansöker snarast. Har du frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Magnus Mellborg på 0766-471618. Vi behandlar din ansökan konfidentiellt.


SKICKA ANSÖKAN

 


ZetaDisplay
ZetaDisplay är en full-service digital signage partner. Vi hjälper våra retailkunder att forma sin framtida digitala butikskommunikation genom kreativt innehåll och avancerad teknik!

ZetaDisplay grundades 2003 i Malmö, Sverige och har under det senaste decenniet varit banbrytande för utvecklingen av digital butikskommunikation och har satt standarder för branschen. Vi är stolta över den kompetens och erfarenhet vi samlat genom att arbeta med våra kunder, branschexperter och vårt ZetaDisplay-team. ZetaDisplay har kontor i Sverige, Danmark, Norge, Finland, Baltikum och Holland.

ZetaDisplay / Sales Trainee

ZetaDisplay söker en Sales Trainee med placering på vårt kontor i centrala Stockholm.  I denna tjänst kommer du att jobba brett och nära våra KAM / Projektledare samt rapportera direkt till VD Sverige.

Tjänstebeskrivning

Som Sales Trainee på ZetaDisplay kommer du att ansvara för försäljningen till redan befintliga kunder där vi har ett centralt avtal men där återförsäljarna är fristående. Det kan innebära mycket telefonförsäljning i perioder då vi fått ett nytt avtal med en kund där återförsäljarna är fristående och behöver bearbetas en och en. Du kommer även få ansvar att träffa våra samarbetspartners/kunder i personliga möten. Det innebär också bearbetning av nya definierade kunder där ZetaDisplay önskar bli leverantör.

Du kommer jobba nära våra säljare / projektledare och vara behjälplig med att ta fram presentationer, skriva offerter, göra förarbete inför kundmöten och även följa med på kundmöten. Tanken är att du ska ta mer och mer ansvar och på sikt bli en av våra nyckelpersoner i bolaget.

Bakgrund & erfarenhet

Önskvärt är att du har erfarenhet av konceptförsäljning och är van vid att kunna göra avslut per telefon och mail. Ibland får man inte ett ”sälj” vid första samtalet och det är här ditt affärsmannaskap och din uthållighet kommer till användning. Du är född säljare, har en entreprenör i dig och erfarenhet av att verka i ett snabbväxande företag. Du får gärna komma från vår bransch eller arbetat med koncept- och butiksutveckling inom retail.

Dina personliga egenskaper

 • Du är född säljare och trollbinder kunderna när du presenterar en idé eller ett koncept
 • Du är lyhörd, flexibel och lösningsorienterad
 • Målinriktad, strukturerad och envis
 • Du är en engagerad person som vill utvecklas, lära dig nya saker och får energi av utmaningar.
 • Du anser att det alltid finns plats för ytterligare kreativ höjd och utveckling av kunden

Vi tror att du har en akademisk examen inom ekonomi eller marknadsföring. Erfarenhet av mediebranschen, retail och/eller IT-branschen är ett plus. Vi erbjuder dig en tjänst i ett marknadsledande företag som verkar på en marknad som bedöms växa kraftigt de närmaste åren och där även du har stor möjlighet att utvecklas och växa i organisationen.

 

SKICKA ANSÖKAN

ZetaDisplay: Seasam signs an agreement worth SEK 9 million

Seasam Oy, part of the ZetaDisplay Group, signs an agreement for the delivery of Digital Signage to local real estate agents belonging to one of the largest real estate chains in Finland.
 
The agreement runs for 3 years and deliveries will begin shortly. Seasam estimates the potential of approximately SEK 9 million during the contract period.

Read More
Page 1 of 41234