Är du en driven digital medieproducent som gillar utmaningar?

Vi på ZetaDisplay arbetar i en spännande bransch där utvecklingen går fort och kräver ett genuint intresse av medieproduktion och digital kommunikation. På ZetaDisplays produktionsbyrå ZetaStudio arbetar vi för att ta våra kunder och blivande kunders digitala kommunikation till en ny nivå inom alla delar av multichannel communication!


OM DIGITAL SIGNAGE OCH MULTIKANALKOMMUNIKATION

ZetaDisplay definierar Digital Signage som system för reklam, profilering och butikskommunikation som förmedlar ljud, bild och film i anslutning till butik och i offentlig miljö. Ett svenskt namn för Digital Signage är digital butikskommunikation.
Lösningar baserade på digitala displayer är en stor del av marknaden, men utvecklingen går mot att utnyttja fler digitala kanaler för att kommunicera kunderbjudanden och annan information. Det handlar om lösningar, som integreras med sociala medier och webbplatser, och appar för smarta mobiltelefoner och surfplattor, vilka skapar interaktion med kunden. Utvecklingen går också mot att integrera lösningar med butikskedjans kassasystem för automatisk prisuppdatering och automatiskt byte av budskap på de digitala displayerna.


DINA HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer att vara en del av teamet på vår produktionsbyrå ZetaStudio, bestående av ett kreativt gäng som arbetar som Motion Designers, Art Directors, grafiska utvecklare och Key Account Managers. Målet med vårt arbete är att tillsammans med våra kunder arbeta med Last Meter Marketing för att uppnå högre marknadsvärden, bättre kundupplevelser och försäljningsökningar.

I ditt arbete kommer du huvudsakligen att fokusera på utveckling av kundprojekt i Adobe Creative Suite med fokus på HTML5, men även supportera Adobe Animate och ActionScript 3. Kunskap och intresse för rörlig media och en stor vilja att lära och utvecklas tillsammans med oss värdesätter vi högt.
Hos oss kommer du att jobba nära kunden.
Tjänsten är placerad på huvudkontoret i Malmö, alternativt kontoret i Stockholm.


ÖNSKVÄRDA FÄRDIGHETER OCH ERFARENHETER

  • Du har goda kunskaper i Adobe Animate och ActionScript 3.
  • Du har god vana att arbeta i Adobe Creative Suite.
  • Du har mycket goda kunskaper i HTML5 och JavaScript, med fokus på utveckling av web-appar.
  • Du har arbetat professionellt med många olika typer av visuell kommunikation, men hyser extra starka känslor för rörlig grafik och film.
  • Du tycker om tekniska utmaningar och mår bäst när du verkligen får prestera på topp.
  • Du jobbar snabbt men noggrant och inser att det är detaljerna som gör det och att kvalitet alltid lönar sig.
  • Du har intresse för, och goda kunskaper inom bildkomposition, animering och timing.
  • Som person är du flexibel, prestigelös, positiv och målinriktad. Allt du gör, tänker och är andas kreativitet!
  • Du ser det goda samarbetet i teamet som en framgångsfaktor och att nå resultat tillsammans med andra är något som triggar dig.


ANSÖKAN

Vi tillämpar löpande urval och välkomnar din ansökan med personligt brev och CV snarast möjligt.
Kontakta gärna studiochef Preston Webb om du har frågor.
Vi ser fram mot din ansökan!

0708-45 80 55
preston.webb@zetadisplay.com