ZetaDisplay är inne på en spännande resa och du har nu möjlighet att arbeta som junior utvecklare och bli en del av Malmö-kontor! Vi arbetar med den senaste tekniken inom digital kommunikation och du kommer att arbeta i kundprojekt tillsammans med erfarna utvecklare och projektledare. Är du nyexaminerad och brinner för utveckling i framförallt JavaScript? Då är du den vi söker!

Om tjänsten

ZetaDisplay arbetar med flera välkända kunder med målet att ta sina kunders digitala kommunikation till en ny nivå. Vi arbetar främst med Digital Signage, profilering och butikskommunikation som förmedlar ljud, bild, film och interaktiva displayer i anslutning till butik och i offentlig miljö. Förutom digitala displayer i butik arbetar vi med lösningar som integrerar kundernas sociala medier, webbplatser och appar.

Här finns goda möjligheter för dig som är junior att komma in i spännande kundprojekt och bli en ännu bättre utvecklare. Vi söker dig som är nyexaminerad eller junior i karriären och har goda kunskaper inom JavaScript samt ett stort intresse för utveckling och digital kommunikation.

Arbetsuppgifter

Som junior utvecklare kommer du att arbeta i både små och stora kundprojekt tillsammans med projektledare, designers, media producenter och andra utvecklare. Under projektens gång har ni tät dialog med kunden och utformar nya innovativa lösningar baserat på kundens behov och önskemål. Du är med från start till slut i projekten och får en god förståelse för projektens alla delar. Även om du främst arbetar med utveckling i JavaScript, HTML och CSS kommer du också att få testa på och lära dig ny spännande teknik!

Om dig

Du är i början av din utvecklar karriär eller nyexaminerad med ett brinnande intresse för utveckling och ny teknik.

Vi ser att du har:

  • En relevant eftergymnasial utbildning
  • Goda kunskaper inom JavaScript, HTML och CSS
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska

Meriterade kunskaper:

  • Har tidigare jobbat med / laborerat med animeringar i CSS/HTML
  • Har jobbat / laborerat med NodeJS
  • Har jobbat / laborerat med integrationer mot affärssystem eller sociala medier

Vi lägger även stor vikt vid dina personliga egenskaper – att du har ett driv och en vilja att bidra till teamet. Du har ett stort intresse och vill utvecklas med ny teknik och produkter. Att du är kommunikativ och gillar att arbeta tillsammans med andra är av största vikt eftersom du driver kundprojekten framåt tillsammans med dina kollegor.

Övrig information

  • Start: Omgående
  • Omfattning: Tillsvidare
  • Placering: Malmö

 

Ansökan

Är du vår nästa medarbetare? Har du frågor kring tjänsten? Skicka din ansökan eller fråga till jesper.johansson@zetadisplay.com och märks med Junior Utvecklare.

Annonssäljare, rekryteringsföretag med flera undanbedes att kontakta oss i denna rekrytering.