Vi på ZetaDispaly arbetar i en spännande bransch där utvecklingen går fort och kräver ett genuint intresse av Last Meter Marketing och digital kommunikation. På ZetaDisplays produktionsbyrå, ZetaStudio, arbetar vi för att ta våra kunder och blivande kunders digitala kommunikation till en ny nivå inom alla delar av multichannel communication! Vårt team som ansvarar för Innehållsproduktion och Integration, ser till att tekniskt koppla samman vårt erbjudande med våra kunders förutsättningar. Nu söker vi dig som kan bli ansvarig ledare för Studio och Integration. Låter det som en spännande utmaning?

Om Digital Signage och multikanalkommunikation

ZetaDisplay definierar Digital Signage som system för reklam, profilering och butikskommunikation som förmedlar ljud, bild, e-handel och film i anslutning till butik, kontor och i offentlig miljö. Ett svenskt namn för Digital Signage är digital butikskommunikation. Lösningar baserade på digitala bildskärmar är en stor del av marknaden, men utvecklingen går mot att utnyttja fler digitala kanaler för att kommunicera kunderbjudanden och annan information. Det handlar om lösningar, som integreras med sociala medier och webbplatser, och appar för smarta mobiltelefoner och surfplattor vilka skapar interaktivitet med kunden. Utvecklingen går också mot att integrera lösningar med butikskedjans kassasystem för automatisk prisuppdatering och automatiskt byte av budskap på de digitala bildskärmarna.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

Du kommer att ansvara för vår produktionsbyrå, ZetaStudio bestående av ett kreativt gäng vilka arbetar som, Motion Designer, Art Director, grafiska utvecklare och systemutvecklare.

Du ansvarar för att projektleda de tekniska integrationerna med våra partners genom utveckling, koordinering och utvärdering samt on-boardingprocessen.

Målet med vårt arbete är att tillsammans med våra kunder arbeta med Last Meter Marketing för att uppnå högre marknadsvärden, bättre kundupplevelse och försäljningsökningar.

Du kommer att:

  • Driva och leda det dagliga arbetet för hela ditt team, med fokus på struktur och prioritering av projekt och kunder
  • Coacha och stötta personalen i deras arbete
  • Utveckla både kundens koncept vad gäller kommunikationskanaler samt innehållet i dessa kanaler
  • Bidra till en kontinuerlig affärsutveckling och maximering av det befintliga erbjudandet
  • Tillsammans med övrig organisation ta en aktiv del i försäljningsarbetet mot kund
  • Bistå organisationen med olika typer av sälj- och marknadsmaterial tex säljpresentationer
  • Projektleda och hålla i workshops och event med både potentiella och befintliga kunder, skriva projektplaner och rapporter
  • Projektleda externa underkonsulter i större utvecklingsprojekt
  • Ansvara för on-boardingprocessen för kunder och partners
  • Bygga starka, tekniska relationer med nyckelkunder

Tjänsten är placerad på huvudkontoret i Stockholm (ev. Malmö) och rapporterar till Sverigechefen. I tjänsten ingår ca 40 resdagar per år.

Dig söker vi

Du är säljande, lösningsorienterad och inger förtroende i kundmöten. Du är en strukturerad och tydlig ledare med ett coachande förhållningssätt till dina medarbetare. Du är duktig på att utveckla bra relationer med ditt team, kunder och övriga kollegor. Med en stark entreprenörsanda, affärssinne och kreativitet löser du alla de utmaningar som ett projekt innebär. Du är van vid att arbeta nära kunderna och även sälja in nya idéer och lösningar internt och externt. Du har en god teknisk kompetens, ytlig förståelse för programmering (JavaScript, HTML5 etc.) och känner dig trygg i att ge tekniska direktiv. Du inspireras av att få arbeta självständigt, ta egna initiativ, slutföra projekt, och fattar egna beslut och står för de idéer du tror på. För att lyckas i arbetet är du prestigelös, kommunikativ och har lätt för att bygga relationer och samarbeta med andra. Du är van att agera i en snabbrörlig miljö där krav ställs på hög arbetskapacitet.

Du har tydlig bakgrund både inom det kreativa och tekniska.

Vi söker dig som har ca 3 – 5 års erfarenhet av att framgångsrikt ha drivit kundprojekt samt arbetat med försäljning till befintliga kunder inom media. Vi tror att du har en akademisk examen el liknande inom media, marknadsföring/kommunikation och/eller IT. Du kan påvisa goda resultat av tidigare genomförda integrationsprojekt. Du talar och skriver svenska och affärsengelska obehindrat.

 

Ansök här