Junior JavaScript Developer till ZetaDisplay i Malmö

Tjänstebeskrivning

JavaScript blir större och större för varje dag. Vi arbetar med flera kunder som bygger sina integrationer och klienter med hjälp av HTML5 och JavaScript och det fortsätter att växa lavinartat.

Vi söker nu en person som gillar utmaningarna, lösa problem och utvecklas i sin yrkesroll. Du kommer bli endel av RnD’s sammansvetsade team, där du tillsammans med andra erfarna utvecklare kommer arbeta med ZetaDisplays kundintegrationer och våra interna system.

Du kan förvänta dig ett omväxlande arbete med stora utmaningar var dag, där vi erbjuder dig en spännande tjänst, i ett marknadsledande företag inom Digital Signage.


Bakgrund & erfarenhet

Du har troligtvis en högskole-, civilingenjörsexamen eller motsvarande, eller så har du arbetat dig till motsvarande kunskapsnivå. De är meriterande med yrkeserfarenhet inom utveckling, med fokus på JavaScript och integrationer, antingen web- eller mobil.

Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift, både svenska och engelska.


Dina personliga egenskaper

  • Du är lyhörd och flexibel.
  • Målinriktad, driven, strukturerad och hungrig att lära.
  • Du är en engagerad person som vill utvecklas, lära dig nya saker och får energi av utmaningar.


Andra meriterande egenskaper

NodeJS, AngularJS, HTML5, CSS, FTP, Linux, REST


Övrig information

  • Start: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid
  • Omfattning: Tillsvidare
  • Placering: ZetaDisplay RnD, Malmö


Om oss

ZetaDisplay är en ledande leverantör av Digital Signage till större kedjor inom detaljhandels- och servicebranschen på den europeiska marknaden. Huvudkontoret finns i Sverige och försäljningskontor finns i Danmark, Norge, Finland, Estland och Holland.


Ansökan

Välkommen att ansöka med personligt brev och CV snarast möjligt till jesper.johansson@zetadisplay.com. Ange i ansökan att du söker tjänsten ”JavaScript Utvecklare”. För frågor är du välkommen att kontakta Jesper Johansson på 070 845 80 58.

Vi ser fram emot din ansökan!