ZetaDisplay / Sales Trainee

ZetaDisplay söker en Sales Trainee med placering på vårt kontor i centrala Stockholm.  I denna tjänst kommer du att jobba brett och nära våra KAM / Projektledare samt rapportera direkt till VD Sverige.

Tjänstebeskrivning

Som Sales Trainee på ZetaDisplay kommer du att ansvara för försäljningen till redan befintliga kunder där vi har ett centralt avtal men där återförsäljarna är fristående. Det kan innebära mycket telefonförsäljning i perioder då vi fått ett nytt avtal med en kund där återförsäljarna är fristående och behöver bearbetas en och en. Du kommer även få ansvar att träffa våra samarbetspartners/kunder i personliga möten. Det innebär också bearbetning av nya definierade kunder där ZetaDisplay önskar bli leverantör.

Du kommer jobba nära våra säljare / projektledare och vara behjälplig med att ta fram presentationer, skriva offerter, göra förarbete inför kundmöten och även följa med på kundmöten. Tanken är att du ska ta mer och mer ansvar och på sikt bli en av våra nyckelpersoner i bolaget.

Bakgrund & erfarenhet

Önskvärt är att du har erfarenhet av konceptförsäljning och är van vid att kunna göra avslut per telefon och mail. Ibland får man inte ett ”sälj” vid första samtalet och det är här ditt affärsmannaskap och din uthållighet kommer till användning. Du är född säljare, har en entreprenör i dig och erfarenhet av att verka i ett snabbväxande företag. Du får gärna komma från vår bransch eller arbetat med koncept- och butiksutveckling inom retail.

Dina personliga egenskaper

  • Du är född säljare och trollbinder kunderna när du presenterar en idé eller ett koncept
  • Du är lyhörd, flexibel och lösningsorienterad
  • Målinriktad, strukturerad och envis
  • Du är en engagerad person som vill utvecklas, lära dig nya saker och får energi av utmaningar.
  • Du anser att det alltid finns plats för ytterligare kreativ höjd och utveckling av kunden

Vi tror att du har en akademisk examen inom ekonomi eller marknadsföring. Erfarenhet av mediebranschen, retail och/eller IT-branschen är ett plus. Vi erbjuder dig en tjänst i ett marknadsledande företag som verkar på en marknad som bedöms växa kraftigt de närmaste åren och där även du har stor möjlighet att utvecklas och växa i organisationen.

 

SKICKA ANSÖKAN